Wie wij zijn

Rond 2000 zijn we begonnen met ons containerteelt bedrijf ESRI potcultuur. We telen hoofdzakelijk in 2 en 5 liter potten & P14 potten (1.3 liter). Ons assortiment bestaat uit zo’n 200 verschillende soorten bos-, haagplantsoen en bodembedekkers. Het bedrijf telt inmiddels 4 hectare containerteelt buiten en 2000 vierkante meter foliekas. Sinds 2020 zijn we in het bezit van een nieuwe foliekas. Met de komst van de nieuwe kas gaan we meer onze eigen stek maken. Welke we later weer op zullen potten.

Johan & Agnes

Johan en Agnes Vermeeren van Esri potcultuur in Rijsbergen kiezen voor het zelf vermarkten van hun brede assortiment. Wij zijn gevestigd in Rijsbergen enkele kilometers verwijderd van de boomkwekerij plaats Zundert. In de loop der jaren bouwden we een bestand op van zo’n vierhonderd klanten in binnen en buitenland: hoveniers, tuincentra, handelaren en collega-kwekers. Veel producten gaan uiteindelijk naar openbaar groen

Richard & Linda

Richard (zoon) en Linda komen bij in ESRI potcultuur. Richard start per 1 oktober 2020 om later samen met Linda,  ESRI potcultuur door te kunnen zetten.